Zašto je radiofrekvencija prirodna zamjena za botoks?

Radiofrekvencija lica i tijela je revolucionarni tretman pomlađivanja bez kirurškog zahvata.

Zbog svoje popularnosti među poznatima i njihovim sljedbenicima, radiofrekvencija bi uskoro mogla zamijeniti botoks.

Radiofrekvencija je prikladna za sve tipove kože, a pruža vidljive rezultate već od prvog tretmana.  Za razliku od sličnih tretmana, radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena i time kožu čini elastičnom, glatkom i naizgled mlađom.

Radiofrekvencija lica

Tretman radiofrekvencije lica je brz i bezbolan način pomlađivanja kože. Kontroliranim i dubinskim zagrijavanjem kože elektrodom dovodi se do poboljšanja cirkulacije i metabolizma stanica, povećanja elastičnosti tkiva i mišićnog tonusa te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena.

Učinak tretmana je zadivljujuć: zategnuta koža, nestanak bora, uklanjanje sivila i umora i regeneracija tkiva i kože. Radiofrekvencijom se može utjecati i na smanjivanje podbratka, podizanje očnih kapaka i smanjenje jastučića ispod očiju.

Kako se provodi tretman?

U Residence wellness centru tretman radiofrekvencije lica provodi se na sljedeći način:

1.KORAK: PRECLEANSE

Prvo nanosimo lagano ulje za čišćenje. Ulje je na bazi masline i koštica marelice, s dodatkom kukui oraha, sjemena boražine i ulja rižinih mekinja. Otapa površinski sebum i nečistoću topivu u mastima. Hidrofilna formula omogućuje lako ispiranje PreClensea bez masnih tragova.

2.KORAK: SKIN RESURFACING CLEANSER

Ovaj proizvod za čišćenje i eksfolijaciju sadrži mliječnu kiselinu koja zaglađuje i poboljšava teksturu kože. Mliječna kiselina dramatično zaglađuje kožu i istovremeno hidratizira, posvjetljuje i ubrzava obnovu stanica. Antioksidans vitamin E omekšava kožu, a ulje ruže smiruje osjetljivu kožu.

3.KORAK: MULTIVITAMIN THERMAFOLIANT

Snažan termalni proizvod za poliranje kože koji je kombinacija mehaničke i kemijske eksfolijacije. Zaglađuje teksturu kože i poboljšava penetraciju aktivnih sastojaka koji usporavaju proces starenja. Sastojci dobiveni naprednom tehnologijom održavaju i tretiraju kožu.

4.KORAK: RADIOFREKVENCIJA LICA

Kontrolirano, no dubinsko zagrijavanje kože elektrodom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, cirkulacije, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena.

5.KORAK: PEEL OFF MASKA

Maska s kolagenom i hijaluronskom kiselinom, poznata po svom anti-age djelovanju kojim se sprječava opuštanje kože, održava zdravi sjaj kože, te doprinosi zatezanju i smanjenju bora. Hijaluronska kiselina popravlja oštećena kolagenska vlakna pa je vrlo čest sastojak kozmetičkih proizvoda s kolagenom. Zajedničkim snagama potiču vlažnost u dubljim slojevima kože sprječavajući dehidraciju i nastanak bora.

6. KORAK: ACTIVE MOIST KREMA

Zadnji je korak dnevna krema Active Moist. To je lagana, bezuljna krema za dnevnu hidratantnu zaštitu. Aktivno se bori protiv površinske dehidracije i istovremeno zaglađuje kožu biljnim ekstraktima. Aminokiseline svile zaglađuju i poboljšavaju teksturu kože. Prirodni adstringensi iz limuna, bršljana, potočarke i čička čiste kožu.

Kada radiofrekvencija daje najbolje rezultate?

Tretman radiofrekvencije traje je od pola do sat vremena, a nakon tretmana nije potreban nikakav dodatni oporavak. Za bolje rezultate, tretman bi bilo idealno ponoviti svaka četiri do šest tjedana. Najbolji rezultati radiofrekvencije su vidljivi kod pacijenata u srednjim tridesetima, četrdesetima, pedesetima i šezdesetima.
Radiofrekvencija je definitivno dugoročno najbolji izbor, jer za razliku od injekcijskih tretmana poboljšava tonus mišića. Djelotvorna je i kod sitnih bora, obješene kože i ožiljka od akni.

U Residence wellness centru trenutno vrijedi posebna ponuda u kojoj kompletan tretman radiofrekvencije lica koji uključuje: RF + površinsko čišćenje lica + maska s kolagenom i hijaluronskom kiselinom iznosi 480,00kn.
Posjetite nas u našem wellness centru od ponedjeljka do subote i priuštite svojoj koži kraljevski tretman! Rezervirajte svoj termin na 01 6441 780!