Savršene lokacije za vaše važne evente

U našim hotelima Diplomat, Residence i Gallus nudimo moderno dizajnirane i visoko funkcionalne dvorane i konferencijske sobe.
Želite organizirati vjenčanje iz snova, seminar ili poslovni domjenak za važne partnere?
Obratite nam se s punim povjerenjem za organizaciju vašeg važnog događaja u skladu sa svim epidemiološkim mjerama.

KONFERENCIJSKE SOBE

Naše konferencijske sobe opremljene su vrhunskim klimatizacijskim sustavom, LCD TV-om, projektorom, flipchart pločom kao i besplatnim wi-fi.
Pogodne su svim vrstama sastanaka: sastanci s doručkom, dnevni sastanci, manje konferencije i seminari, intervjui i rezidencijalni sastanci.
Tijekom organizacije se trudimo da se svaka vaša važna prigoda odvije besprijekorno i baš onako kako ste zamislili.
Uz najam konferencijske sobe, na raspolaganju su vam i kava, čaj i osvježavajuća pića, a uspješni sastanak možete zaključiti i kvalitetnim ručkom ili večerom iz naših restorana.
Residence konferencijska soba nudi i dodatnu uslugu kupnje vina iz naše bogate vinske vitrine koja krasi i upotpunjuje dizajn same sobe.

DVORANE

Hoteli Diplomat i Gallus u ponudi imaju dvorane i sale za vjenčanja koje se mogu koristiti za razne vrste proslava poput vjenčanja, krštenja, domjenaka, poslovnih sastanaka, rođendana i sl.
Zajedničke karakteristike svih dvorana su stručno, susretljivo i ljubazno osoblje, usluga po mjeri svakog gosta, klimatiziran i moderan ambijent, besplatno hotelsko parkiralište i izbor različitih menu-a.

SALA ZA VJENČANJE GALLUS

Naše ljubazno osoblje, trudi se svaku vašu proslavu ili važan događaj pretvoriti u nezaboravno iskustvo.
Kapacitet sale je 450 m2 što je dovoljno kako bi organizirali proslavu za izabrani krug dragih ljudi u skladu sa svim epidemiološkim mjerama.
U ponudi imamo posebne menije za svadbe, catering, svečanosti i karmine.
Sala je moderno i toplo uređena i krasi je ugodna atmosfera. Prošarana je neonskim svjetlom koje u trenu mirnu i intimnu atmosferu pretvori u disco club.
Detaljniju dekoraciju sale i stolova prilagodit ćemo vašim željama i odabiru, a u ponudi imamo i posebne pogodnosti za mladence.

DVORANA DIPLOMAT

U sklopu hotela Diplomat smještena je ekskluzivna dvorana Diplomat.
Podijeljena je u dva dijela: 400m2 glavni dio dvorane i 80m2 galerija, što je dovoljno mjesta kako bi svaka vaša proslava prošla neometano i u skladu sa svim epidemiološkim mjerama.
Dvoranu krasi moderan dizajn, a staklena stijenka prostire se cijelom njenom dužinom te ju nadahnjuje dnevnom svjetlošću naglašavajući njezinu otvorenost i prozračnost.
Pogodna je za sve vrste proslava: od svadbene svečanosti do konferencija. Također, opremljena je multimedijskom opremom i multifunkcionalnim namještajem, a svojom bezvremenskom elegancijom spoja urbane arhitekture i prirodnog drva zadovoljiti će ukus svih generacija.
Naše ljubazno i stručno osoblje pažljivo će poslušati vaše zahtjeve i želje i pronaći najbolje rješenje kako bi stvorili savršenu atmosferu za vaše nezaboravne trenutke.

Naše dvorane i konferencijske sobe su dovoljno blizu gradu, a dovoljno daleko od gradske vreve i gužve što omogućuje neometano odvijanje vašeg važnog događaja.
Planirajte na vrijeme vaše važne privatne i poslovne događaje!
Obratite nam se
Hotel Gallus: info@hotel-gallus.hr
Hotel Diplomat: info@hotel-diplomat.hr
Hotel Residence: hotel@hotel-residence.hr