fbpx
Loading...
Dvorana Diplomat2022-01-17T10:27:27+00:00

ODABERITE TERMIN

Odaberite hotel

Datum dolaska:

Datum odlaska:

Pristupni kod (opcija):

U sklopu hotela Diplomat 

DVORANA

Diplomat

Reći „DA“, proslaviti promociju ili rođendan i održati konferenciju nekada nije najlakši posao, a ipak uvijek želimo da bude savršeno. Dvorana Diplomat vam nudi baš to, savršenstvo u jednostavnosti!
Dvorana Diplomat idealan je partner za organizaciju vašeg najvažnijeg dana. Uz malo mašte i magični štapić jednostavnost i elegancija dvorane Diplomat se u tren pretvara u vaše idealno mjesto za proslavu!

DVORANA DIPLOMAT

PONUDA

MENU ZA SVADBE

Mogućnost posluživanja hrane na porculanske ovale ( teller service ) ili buffet stol (švedski stol) - kongresno banketna ponuda (coffee break, buffet stol, posluživanje hrane i pića )

MENU ZA SVADBE - Dvorana Diplomat

PONUDA

Postanite dio velike obitelji hotela Diplomat i dopustite da zajedno ispišemo još jednu prekrasnu priču u Vašem životu!

Dvorana Diplomat

Ambijent

Dvorana je bogato opremljena s multifunkcionalnom opremom i namještajem te je klimatizirana kako bismo ju mogli prilagoditi svim vašim željama i potrebama.  Podijeljena je u dva dijela; glavni dio dvorane kapaciteta 180 sjedećih mjesta (400m²) te galerijom koja prima 50 dodatnih sjedećih mjesta (80m²) u svadbenoj postavi. Osim multimedijalne funkcije, dvoranu krasi moderni dizajn te video zid na kojem se uz malo mašte, mogu prikazivati slike i video materijali mladenaca i prijatelja. Osim svadbenog postava dvorana je pogodna i za konferencije gdje je mogućnost glavnog dijela dvorane 80-200 sjedećih mjesta te u galeriji 60 sjedećih mjesta. Bilo da razmišljate o svečanosti ili pak tražite prostor za evente i/ili konferencije te manje sastanke, dvorana Diplomat svojom modernom konotacijom i bezvremenskom elegancijom, spoja urbane arhitekture i prirodnog drva, zadovoljava ukuse svih generacija kojima je bitan prostor kao i usluga. Naše ljubazno i profesionalno osoblje pobrinuti će se da vaš poseban dan provedete u veselju i pomoći će vam oko same organizacije kako bi ste se izložili što manjem stresu.

VELIČINA / KAPACITET

400m2 donji dio dvorane

80m2 galerija

SVADBENA SVEČANOST

Donji dio dvorane 400m2 – 180 osoba

Galerija 80m2 – 50 osoba

PREDAVANJA

donji dio: 80 – 200 sjedećih mjesta

galerija: 60 sjedećih mjesta

Dvorana Diplomat

Posebne prigode

Hotel Diplomat brine o svojim gostima i svakoga dana radi na usavršavanju svojih usluga kako bi njegovi gosti bili maksimalno zadovoljni. Postanite dio velike obitelji hotela Diplomat i dopustite da zajedno ispišemo još jednu prekrasnu priču u vašem životu!

Usluge po mjeri gosta

Ljubazno osoblje pažljivo će poslušati Vaše želje i zahtjeve kako bi pronašli najbolje rješenje za savršenu atmosferu za druženje s Vašom obitelji, prijateljima, poznanicima ili kolegama!

Dvorana Diplomat

Događanja

SVEČANOSTI2020-01-24T01:03:35+00:00

-vjenčanja

-krizme

-krstitke

-rođendani

-maturalne večeri

-momačke i djevojačke večeri 

KONGRESNA DOGAĐANJA2020-01-24T01:06:34+00:00

-prezentacije

-izložbe

-seminari

-konferencije

RESIDENCE GRUPA

 NOVOSTI

Wellness akcije

5 listopada, 2021|

Wellness akcije Svakog mjeseca Residence Wellness vam priprema akcijske cijene na vaše najdraže usluge! Priuštite [...]

Posjetite nas i osjetite potpuni užitak i zadovoljstvo!

Sigurno smo najbolji izbor za Vaš odmor, ali i za Vaše poslovne sastanke i privatna događanja.
Go to Top