CHOOSE ACCOMODATION

Online Booking

Arrival date:

Check out date:

Access key (optional)

RESIDENCE GRUPA

O nama

Od obiteljskog posla do snažnog igrača s lancem hotela, restorana, caffe barova, spa-wellness i fitnes centrima i pubom diljem Hrvatske, zemlje sunca, mora i ostalih prirodnih bogatstava.

Osnovana 2018. godine, Residence grupa sada broji hotele u Zagrebu u kategorijama s 3 i 4 zvjezdice.

Sve ugostiteljske objekte Residence grupe povezuje njihova raznolikost, prepoznatljivi interijeri i moderni dizajn, kao visoka razina personalizirane i profesionalne usluge.

RESIDENCE GRUPA

Lokacije

Društvo posjeduje i upravlja s ukupno tri hotela, spa-wellness i fitness centrom, tri caffe bara, dva restorana i jednim pubom.

U zoni Grada Zagreba u Dubravi nalaze se Boutique Hotel Residence 3*, Restoran El Bull steakhouse & trattoria, Spa-Wellness i fitness centar Residence; u zoni Sesvete smješteni su Hotel Gallus 3*, Restoran Gallus, Wine & Coffee lounge bar; u zoni Novi Zagreb pronaći ćete Hotel Diplomat 4*, Pub Big mama; zona strogog centra grada Zagreba pripada Caffe baru Gundulich; u zoni Sesveta nalazi se i Caffe bar Kongo.

Pružamo osjećaj doma

U skladu s našom vizijom gostima pružamo osjećaj doma, osiguravajući im ugodno i bezbrižno okruženje, stavljajući njihove želje i potrebe na prvo mjesto.
Objedinili smo visoki standard i udobnost, profesionalnost i ljubaznost, te želimo da članice Residence grupe budu mjesto koje se osjeća kao drugi dom.

RESIDENCE GRUPA

 NOVOSTI

Posjetite nas i osjetite potpuni užitak i zadovoljstvo!

Sigurno smo najbolji izbor za Vaš odmor, ali i za Vaše poslovne sastanke i privatna događanja.

U sklopu hotela Diplomat 

RESTORAN I PUB

Big Mamma

Big Mamma se vratila, jača i bolja nego ikad! Spremna za nove lude avanture. Big Mamma pub poseban je pub.

Mnoge generacije su voljele Big Mammu koja je za njih uvijek imala razumijevanja.

Brojni vole ovo mjesto od prvog dana i zato novo ruho za cilj ima buđenje osjećaja kao kod kuće.

Dizajnirali smo jedinstveno okruženje koje je s vremenom ispunjeno detaljima i duhom.

BIG MAMMA PUB

Ambijent

U pubu Big Mamma možete pronaći iskrenu i toplu atmosferu, koja budi zadovoljstvo u vama. Možete popiti pivo s prijateljima ili kolegama, nakon uspješnog radnog dana ili kliznuti petkom ranije s posla i pozdraviti njegovo veličanstvo, razdoblje bez stresa – vikend!

BIG MAMMA PUB

Posebne prigode

Odlična pub ponuda jela i izvrsno pivo: to su osnovni elementi za pub koji poštuje sebe. U pubu Big Mamma, možete provesti svoje posebno osmišljene večeri, organizirati večere za poslovne partnere i kolege, a rođendani, koktel prijemi i razne obljetnice su nam posebna strast pri organizaciji.

Dobra zabava uvijek traži i dobru klopu. U kuhinji glavnu riječ vodi Big Mamma, koja ništa ne prepušta slučaju, zato jela s njenim pečatom oduševljavaju nepca svih generacija.

RESIDENCE GRUPA

 NOVOSTI

Posjetite nas i osjetite potpuni užitak i zadovoljstvo!

Sigurno smo najbolji izbor za Vaš odmor, ali i za Vaše poslovne sastanke i privatna događanja.