U sklopu hotela Gallus

Dvorana

Gallus

Zadovoljstvo dolazi iskustvom, a upravo osoblje i zaposlenici hotela Gallus imaju znanje i mogućnosti posebne prigode učiniti ljepšim i pružiti svim uzvanicima događaja neodoljivu čar.

U sklopu hotela nalazi se atraktivna sala za svečanosti u kojoj Vaše snove pretvaramo u stvarnost. Dvorana može ugostiti do 200 uzvanika bilo da se radi o vjenčanju ili bilo kojim drugim proslavama.

Uz prigodne cijene naše osoblje će Vam rado pomoći i oko same organizacije svečanosti. Usluga po mjeri gosta, susretljivost i ljubaznost osoblja je ono po čemu su naše usluge prepoznatljive.

DVORANA GALLUS

Ambijent

Moderni ambijent, ugodna atmosfera, prošarana neonskim svjetlom, dvorana u trenu može iz intimne i mirne atmosfere pretvoriti se u pravi disco klub.

Sve prigode i svečanosti prilagodit ćemo Vašoj želji i odabiru, a pripremili smo i posebne pogodnosti za buduće mladence.

GALLUS

Posebne prigode

Bit će nam izuzetno zadovoljstvo organizirati za Vas svadbene svečanosti, poslovne večere, intimna druženja s prijateljima, kao i razna druga događanja.

Usluge po mjeri gosta

Moderni ambijent, usluga po mjeri gosta, susretljivost i ljubaznost osoblja je ono po čemu su naše usluge prepoznatljive.

RESIDENCE GRUPA

 NOVOSTI

Wellness akcije

5 listopada, 2021|

Wellness akcije Svakog mjeseca Residence Wellness vam priprema akcijske cijene na vaše najdraže usluge! Priuštite [...]

Posjetite nas i osjetite potpuni užitak i zadovoljstvo!

Sigurno smo najbolji izbor za Vaš odmor, ali i za Vaše poslovne sastanke i privatna događanja.