Loading...
Sala za vjenčanja Gallus 2018-07-02T13:08:47+00:00

U sklopu hotela Gallus

Dvorana

Gallus

Zadovoljstvo dolazi iskustvom, a upravo osoblje i zaposlenici hotela Gallus imaju znanje i mogućnosti posebne prigode učiniti ljepšim i pružiti svim uzvanicima događaja neodoljivu čar.

U sklopu hotela nalazi se atraktivna sala za svečanosti u kojoj Vaše snove pretvaramo u stvarnost. Dvorana može ugostiti do 200 uzvanika bilo da se radi o vjenčanju ili bilo kojim drugim proslavama.

Uz prigodne cijene naše osoblje će Vam rado pomoći i oko same organizacije svečanosti. Usluga po mjeri gosta, susretljivost i ljubaznost osoblja je ono po čemu su naše usluge prepoznatljive.

DVORANA GALLUS

Ambijent

Moderni ambijent, ugodna atmosfera, prošarana neonskim svjetlom, dvorana u trenu može iz intimne i mirne atmosfere pretvoriti se u pravi disco klub.

Sve prigode i svečanosti prolagodit ćemo Vašoj želji i odabiru, a pripremili smo i posebne pogodnosti za buduće mladence.

GALLUS

Posebne prigode

Bit će nam izuzetno zadovoljstvo organizirati za Vas svadbene svečanosti, poslovne večere, intimna druženja s prijateljima, kao i razna druga događanja.

Usluge po mjeri gosta

Moderni ambijent, usluga po mjeri gosta, susretljivost i ljubaznost osoblja je ono po čemu su naše usluge prepoznatljive.

RESIDENCE GRUPA

 NOVOSTI

Ekskluzivna ponuda: Tjedan steaka za potpuni užitak u vrhunskom mesu u restoranu El Bull

srpanj 10th, 2018|

Steak nije jelo, to je institucija. Steak house El Bull je lokalni omiljeni restoran s vrhunskim odrescima gdje uzbudljivo gastro [...]

Nedjeljni ručkovi u restoranu El Bull

lipanj 15th, 2018|

Restoran El Bull vam želi izmamiti osmijeh na lice. U sklopu simpatičnog Boutique hotela Residence u Dubravi, svake nedjelje možete [...]

Uplovimo u novu eru odličnih live nastupa u Big Mamma pubu

lipanj 6th, 2018|

Po prvi put, nakon dugo godina, kultni zagrebački pub Big Mamma spreman je u novom ruhu obogatiti pubsku scenu u [...]

Otvoreno: Avantura stanuje u novootvorenom kultnom zagrebačkom pubu Big Mamma

lipanj 5th, 2018|

Imamo sjajnu vijest za sve vas koji niste imali priliku posjetiti kultni zagrebački pub Big Mamma. Nakon godina izbivanja s [...]

Posjetite nas i osjetite potpuni užitak i zadovoljstvo!

Sigurno smo najbolji izbor za Vaš odmor, ali i za Vaše poslovne sastanke i privatna događanja.
Pišite nam