Zašto je brazilska maderoterapija bolja od klasične?

U ponudi našeg Residence wellness centra je i brazilska maderoterapija, super učinkoviti tretman koji sužava struk, zateže kožu, izbacuje toksine, višak vode i celulit! Za razliku od klasične, brazilska maderoterapija daje čak 6 puta brže rezultate. Zahvaljujući tome postala je apsolutni hit u svijetu, ali i kod nas.

Kako djeluje brazilska maderoterapija i po čemu se razlikuje od klasične?

Maderoterapija je razvijena u Kolumbiji, a kod nje se za izvođenje masažnih pokreta koriste posebni masažeri izrađeni od drveta.

Ono što maderoterapiju čini učinkovitom je stimulacija limfnog sustava. Limfni sustav je odgovoran za izbacivanje toksina u tijelu nastalih zbog loših životnih navika, nedovoljnog kretanja i loše prehrane.

Zahvaljujući ubrzanom načinu života u tijelo unosimo višak masnoća, šećera i aditiva koji zatim zarobljeni u našem tijelu u sinergiji stvaraju takozvanu „narančinu kožu“, odnosno celulit.

Uz to što stimulira limfni sustav, maderoterapija aktivira metabolizam i tijelo počinje brže uklanjati toksine, celulit i masne naslage.

 

Za razliku od klasične kod brazilske maderoterapije se dopire do dubokih slojeva tkiva te se aktiviraju stanice iznutra. Također, brazilskom maderoterapijom se mogu obraditi i dijelovi tijela poput: masnih naslaga na području trbuha i unutarnje strane bedara.

 

Bitno je naglasiti kako su prvi rezultati vidljivi i nakon prvog tretmana, a svaki sljedeći tretman donosi sve značajniju promjenu na području koje se tretira. U našem wellness centru i dalje vrijedi akcija tijekom koje 5 tretmana brazilske maderoterapije možete dobiti za 880,00 kn, a 10 tretmana za 1.760,00 kn.

 

Posjetite nas u našem wellness centru od ponedjeljka do subote i dovedite svoje tijelo u super formu! Rezervirajte svoj termin na 01 6441 780!