Vjerujemo kako ste svi već saznali za bogatu ponudu iz jelovnika za dostavu našeg Big Mamma pub-a.

Big Mamma pub je ponajviše poznat po svojim ukusnim burgerima i jelima s roštilja, ali u ove hladne zimske dane se dobro ugrijati s ponekim toplim i jušnim jelom.

Iz tog razloga smo vam odlučili otkriti recept za jedno ukusno jelo.

Predstavljamo vam kratak recept za juneći gulaš našeg chefa kuhinje Big Mamma pub-a.

Tijekom pripreme ovog jela, cijela kuhinja miriše, a rezultat je gulaš božanstvenog okusa za koji ćete tražiti repete.

PRIPREMA:

U loncu dinstajte dosta crvenog luka i  sitno nasjeckana 2-3 režnja češnjaka (po želji) na malo ulja dok luk ne požuti. Kada luk požuti, dodajte juneći but narezan na kockice, začine po želji i 1dcl bijelog vina.

Pričekajte da vino ishlapi, a zatim dodajte vodu i pasiranu rajčicu zavisno o željenoj količini tekućine. Preporuka je da tekućina bude u visini prst dva preko mesa.

MALI TRIKOVI:

  • Ubacite lovorov list.
  • Koristite kvalitetno meso po mogućnosti juneće meso iz domaćeg uzgoja.
  • Umjesto dodavanja brašna, za gušći umak dodajte krušne mrvice.

Kuhajte na laganoj vatri cca sat vremena. Dok se gulaš kuha imate vremena skuhati omiljeni prilog, fuže ili palentu.

Ako konačni rezultat ne bude najuspješniji, gulaš uvijek možete naručiti na 01 6138 502 ili 099 6138 503 od ponedjeljka do subote od 10-20h.

Dobar tek!