Vjerujemo kako ste svi već saznali za bogatu ponudu iz jelovnika za dostavu našeg Big Mamma pub-a.
Big Mamma pub je ponajviše poznat po svojim ukusnim burgerima i jelima s roštilja, ali u ove hladne zimske dane se dobro ugrijati s ponekim toplim i jušnim jelom.
Iz tog razloga smo vam odlučili otkriti recept za jedno ukusno jelo.
Predstavljamo vam kratak recept za juneći gulaš našeg chefa kuhinje Big Mamma pub-a.
Tijekom pripreme ovog jela, cijela kuhinja miriše, a rezultat je gulaš božanstvenog okusa za koji ćete tražiti repete.
PRIPREMA:
U loncu dinstajte dosta crvenog luka i sitno nasjeckana 2-3 režnja češnjaka (po želji) na malo ulja dok luk ne požuti. Kada luk požuti, dodajte juneći but narezan na kockice, začine po želji i 1dcl bijelog vina.
Pričekajte da vino ishlapi, a zatim dodajte vodu i pasiranu rajčicu zavisno o željenoj količini tekućine. Preporuka je da tekućina bude u visini prst dva preko mesa.
MALI TRIKOVI:
- Ubacite lovorov list.
- Koristite kvalitetno meso po mogućnosti juneće meso iz domaćeg uzgoja.
- Umjesto dodavanja brašna, za gušći umak dodajte krušne mrvice.
Kuhajte na laganoj vatri cca sat vremena. Dok se gulaš kuha imate vremena skuhati omiljeni prilog, fuže ili palentu.