Loading...
El Bull 2018-07-02T13:06:10+00:00

U sklopu hotela Residence 

STEAKHOUSE

El Bull

Izuzetno elegantni restoran osigurava uzbudljivo putovanje kroz gastronomiju s tradicionalnim namirnicama u neobičnim izvedbama s nepresušnim izvorima mašte i različitim aromama.

Bogati a la carte menu pomno je osmišljen kako bi zadovoljio ukusan i kvalitetan obrok i osigurao divno kulinarsko iskustvo gostu.

Specijaliteti restorana, odnosno zvijezde menua su različite vrste steakova i ostalih internacionalnih i domaćih specijaliteta od mesa i ribe.

Tople boje u restoranu u kontrastima sa svjetlom stvaraju divan osjećaj. Uživajte u izvrsnoj usluzi i vrhunskim vinima s vinske liste.

EL BULL

Ambijent

U ugodnom i modernom ambijentu steak housa El Bull uživajte u velikome izboru različitih vrsta steakova i ostalih internacionalnih specijaliteta od mesa, spravljenih od pomno biranih svježih namirnica što su jamstvo iznimnoga gastronomskog doživljaja.

Dozvolite nam predstaviti naš kulinarski raj s pregršt uzbudljivih ukusa protkanih kroz jedinstvene svježe namirnice.

EL BULL

Posebne prigode

Bit će nam izuzetno zadovoljstvo organizirati za Vas poslovne večere, intimna druženja s prijateljima kao i razna druga događanja. Posebnu pozornost posvećujemo gostima sa specifičnim vrstama prehrane – vegetarijancima i veganima, kao i osobama alergičnima na mlijeko i pšenicu (laktozu i gluten).

U mogućnosti smo organizirati sve vrste proslava od manjih svadbenih događaja do rođendana i brojnih drugih svečanosti s maksimalnim kapacitetom do 60 osoba.

RESIDENCE GRUPA

 NOVOSTI

Ekskluzivna ponuda: Tjedan steaka za potpuni užitak u vrhunskom mesu u restoranu El Bull

srpanj 10th, 2018|

Steak nije jelo, to je institucija. Steak house El Bull je lokalni omiljeni restoran s vrhunskim odrescima gdje uzbudljivo gastro [...]

Nedjeljni ručkovi u restoranu El Bull

lipanj 15th, 2018|

Restoran El Bull vam želi izmamiti osmijeh na lice. U sklopu simpatičnog Boutique hotela Residence u Dubravi, svake nedjelje možete [...]

Uplovimo u novu eru odličnih live nastupa u Big Mamma pubu

lipanj 6th, 2018|

Po prvi put, nakon dugo godina, kultni zagrebački pub Big Mamma spreman je u novom ruhu obogatiti pubsku scenu u [...]

Otvoreno: Avantura stanuje u novootvorenom kultnom zagrebačkom pubu Big Mamma

lipanj 5th, 2018|

Imamo sjajnu vijest za sve vas koji niste imali priliku posjetiti kultni zagrebački pub Big Mamma. Nakon godina izbivanja s [...]

Posjetite nas i osjetite potpuni užitak i zadovoljstvo!

Sigurno smo najbolji izbor za Vaš odmor, ali i za Vaše poslovne sastanke i privatna događanja.
Pišite nam