CHOOSE ACCOMODATION

Online Booking

Arrival date:

Check out date:

Access key (optional)

U sklopu hotela Residence 

STEAKHOUSE

El Bull

Izuzetno elegantni restoran osigurava uzbudljivo putovanje kroz gastronomiju s tradicionalnim namirnicama u neobičnim izvedbama s nepresušnim izvorima mašte i različitim aromama.

Bogati a la carte menu pomno je osmišljen kako bi zadovoljio ukusan i kvalitetan obrok i osigurao divno kulinarsko iskustvo gostu.

Specijaliteti restorana, odnosno zvijezde menua su različite vrste steakova i ostalih internacionalnih i domaćih specijaliteta od mesa i ribe.

Tople boje u restoranu u kontrastima sa svjetlom stvaraju divan osjećaj. Uživajte u izvrsnoj usluzi i vrhunskim vinima s vinske liste.

EL BULL

Ambijent

U ugodnom i modernom ambijentu steak housa El Bull uživajte u velikome izboru različitih vrsta steakova i ostalih internacionalnih specijaliteta od mesa, spravljenih od pomno biranih svježih namirnica što su jamstvo iznimnoga gastronomskog doživljaja.

Dozvolite nam predstaviti naš kulinarski raj s pregršt uzbudljivih ukusa protkanih kroz jedinstvene svježe namirnice.

EL BULL

Posebne prigode

Bit će nam izuzetno zadovoljstvo organizirati za Vas poslovne večere, intimna druženja s prijateljima kao i razna druga događanja. Posebnu pozornost posvećujemo gostima sa specifičnim vrstama prehrane – vegetarijancima i veganima, kao i osobama alergičnima na mlijeko i pšenicu (laktozu i gluten).

U mogućnosti smo organizirati sve vrste proslava od manjih svadbenih događaja do rođendana i brojnih drugih svečanosti s maksimalnim kapacitetom do 60 osoba.

RESIDENCE GRUPA

 NOVOSTI

Posjetite nas i osjetite potpuni užitak i zadovoljstvo!

Sigurno smo najbolji izbor za Vaš odmor, ali i za Vaše poslovne sastanke i privatna događanja.