Uvijek se rado sjećamo stvari koje u nama bude posebne trenutke. Tako i Big Mamma puba, koji je nedavno otvorio svoja vrata i time oduševio veliki broj novih, ali i onih starih gostiju, gdje je nekima od njih upravo taj jedinstveni prostor obilježio živote.

Iako je pub otvoren pred ljeto, gosti su prepoznali ugodnu atmosferu i uslugu, te su ubrzo postali stalni gosti.

Big Mamma pub – izlazak po mjeri!

Kako bi ponuda Big Mamma puba bila stvorena po mjeri gosta, već od ovog petka, 21.9. od 21h na scenu Big Mamma puba popet će se i svojim posebnim glazbenim izričajem oduševit će sve istinske ljubitelje velikih hitova soula, funka, bluesa i crossover jazza, Soul Mamma band, kojem je misija rasplesati i raspjevati vas. Baš svakog, bez iznimki. Tog petka, 21.9. i svakog narednog će vas spremno dočekati, zabaviti i zaraziti pozitivnom energijom.

interijer big mamma puba, zagreb

No, već nakon upoznavanja s prvim bandom koji će kročiti na scenu Big Mamma puba, isti taj vikend, u subotu, 22.9. od 21h nastupit će Adalbert Turner Juci i band, koji će nastaviti u sličnom tonu kao noć ranije. Snažno i energično s dozom romantičnosti bez kompromisa.

Adalbert Turner Juci, poznati hrvatski pjevač, glumac, skladatelj i aranžer sa svojim odličnim glazbenim sastavom izvodit će hitove Frank Sinatrea, Dean Martina, Chuck Berrya, James Browna i ostalih velikana swinga, rocka, funka i pop glazbe.

Naglasak u Big Mamma pubu je na vrijednostima koje nas čine boljima i posluživanju kvalitetne hrane uz izbor posebnih piva, ali i drugih posebno spremljenih pića za svakog pojedinačno.

Prati nas na Facebook i Instagram profilima.