Uzbuđenje oko obiteljskog ručka u restoranu: netko drugi kuha, poslužuje i čisti. Da, nedjelja napokon ima smisla. Obitelj i prijatelji za stolom u Big Mamma pubu, svake nedjelje donosi buffet stol s velikim izborom jela od predjela do deserata. Jedeš što želiš i koliko želiš sa svojima najdražima. Bez pritiska i cijele pripreme, opustiš se i uživaš. Baš onako kako treba biti nedjeljom.

Prilagođavanje ukusima male djece može biti pravi izazov, a pronalaženje mjesta s opuštenom i ugodnom atmosferom nije uvijek lako. Tako je pored hrane organiziran i kutak za djecu, gdje će uz animatoricu provoditi ugodno vrijeme dok vi uživate u delicijama i provodite ugodno vrijeme u razgovoru sa svojim najdražima.

Buffet stol će biti poslužen nedjeljom od 12 do 17 sati. Cijena konzumacije hrane po osobi je 89,00 KN, dok je za djecu do 5 godina hrana besplatna.

Kada gosti blaguju u Big Mamma pubu, osjetit će važnost sjedenja i dijeljenja obroka s voljenima. To je za nas iskustvo objedovanja.

Za rezervaciju stola nazovite na broj telefona 01 6138 502 ili istu pošaljite putem e-maila na pub@bigmamma.hr s naznakama koliko osoba dolazi i od koliko sati želite rezervaciju.