Iako su vrata Big Mamma puba relativno nedavno otvorena i nakon što je pubu udahnuta nova vrijednost, koju su gosti itekako prepoznali, s velim zadovoljstvom vas pozivamo na svečani doček Nove godine u Big Mamma pub. Urbano, energično i plesno, ali ponajprije profinjeno. Bit će to večer puna lijepih trenutaka s velikim izborom lijepo dekorirane i ukusne hrane s naglaskom na domaću kuhinju i konzumacijom pića bez limita.

Urbani dio večeri se odnosi na onaj kada ćemo svi zajedno uživati u posebnoj noći u godini, a gdje drugo nego na plesnom podiju, dok će nas s bine energično zabavljati ChickStick band, koji jamče fenomenalnu atmosferu s minimalnim sjedenjem, a s pregršt nevjerojatnih plesnih pokreta koje će iz nas izvući posebnim opijajućim notama. Ok, ovo zvuči tako originalno, tako da i mi sami jedva čekamo doživjeti atmosferu o kojoj će se narednih dana sigurno pričati u gradu. 🙂

Ukoliko imate dodatna pitanja ili vam je potrebno još informacija, slobodno nam se javite na 01 6138 500 ili info@hotel-diplomat.hr. Ulaznice su u prodaji svakim danom na recepciji hotela Diplomat, Horvatova 35B.

Napomena: Ulaznice je moguće kupiti i elektronskim putem, točnije putem uplate na naš bankovni račun uz naznaku, odnosno svrhu plaćanja ‘Doček 2019. godine’, a ulaznice se mogu podići bilo kojeg dana ili na sam Doček Nove godine pri dolasku na večeru. Više informacija zatražite od naše recepcije.

Početak programa od 20:00 sati.

By |2018-12-05T17:58:18+00:00prosinac 5th, 2018|Events, Special Offers|