Restoran Gallus za Martinje u petak, 9.11. organizira veliku proslavu u čast svetog Martina uz tamburaše s bogatim prikladnim jelovnikom s početkom u 20 sati.

Svaka dobra večera počinje dobrim aperitivom, što će gostima po dolasku biti ponuđeno, nakon čega slijedi toplo predjelo za što će se služiti juha od buće i domaća zagorska juha. Glavno jelo osmišljeno je da zadovolji svakog, bilo da izaberete Pečeni pureći batak s mlincima, Dimljeni buncek s dinstanim zeljem ili Domaće krvavice s restanim krumpirom. Iako smo stigli do deserta, za što će se služiti Baklava od jabuka ili Zagorski štrukli, to neće biti kraj posebnoj proslavi u restoranu Gallus, nego će se nastaviti i dalje kroz noć uz provjereni tamburaški sastav Trenk i opciju ‘Pij koliko možeš’, bilo to crno ili bijelo vino uz osvježavajuća pića; mineralnu i običnu vodu.

Zato, zbog velikog interesa, na vrijeme izvršite rezervaciju stola na broj 01 2027 147 ili na mail info@hotel-gallus.hr i zajedno zaplešimo, nazdravimo i zabavimo se u ugodnom ambijentu restorana Gallus uz domaću kuhinju.

Cijena po osobi 200,00 KN.

By |2018-11-05T08:37:06+00:00listopad 19th, 2018|Events, Novosti, Special Offers|