Naša jela se pomno biraju od strane kuhinje uz osluškivanje želja gostiju. Samim tim, jelovnik je raznolik s pregršt zanimljivih detalja. Našu raznolikost temeljimo na zemlji i moru. Upravo ta dva oblika života spajamo u jedno što u konačnici pruža zanimljivo gastro putovanje.

U tjednu od 23.7. do 27.7. pačastite se ugodnim ručkom ili večerom na adresi Avenija Dubrava 70, prepustite se u ruke osoblju restorana El Bull i opustite sva svoja čula, koja će doživjeti novo iskustvo.

Crni risotto od sipe – restoran El Bull, Zagreb, Dubrava, hotel Residence

Svi posjetitelji restorana u navedenom razdoblju ostvaruju popust u iznosu od 10% popusta na cjelokupnu konzumaciju a la carte jelovnika.

Iz ponude izdvajamo prvoklasne domaće Tagliatelle s kozicama, cherry rajčicom, granna padanom i rukolom, ukusni Crni risotto od sipe ili nešto laganije poput Lignji sa žara s blitvom i slanim krumpirom. Za nepca željna bogatih okusa tu je Risotto biftek ili Teleći crepinette s kremom od paljenog patlidžana i uštipcima punjenim kozjim sirom. Ono što trebamo još izdvojiti i posebno naglasiti su sočni steakovi po čemu je naša kuća poznata, te uz raznovrsne priloge osjetite maksimalnu kvalitetu vrhunskog mesa.

Tagliatelle s kozicama, cherry rajčicom, granna padanom i rukolom – restoran El Bull, Zagreb, Dubrava, hotel Residence

Zakažite termin za kušanje raznolikog i spektakularnog a la carte jelovnika na broj telefona +385 1 644 1779 ili putem e-maila: restoran@elbull.hr.

Dobar tek!